matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to obliczyć?? POMOCY
angell:
log
1
/3 81/{3} jak to obliczyć
POMOCY
31 mar 19:13
kompletny kretyn:
1
=3
−1
3
81
=27=3
3
3
czyli log
3
−1
3
3
=−3
31 mar 19:15
angell:
log
1
/
3
81/{3} jak to obliczyć POMOCY
31 mar 19:24