matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;(
Karolcia:
Bardzo prosze o wskazówki jak to zrobić
Rozwiąż graficznie: a.) sin
2
πx + cos
2
πy = 0 b.) cos
2
π(x+y) = 1
31 mar 17:31
;):
sin π=0 cos π=−1
31 mar 17:53
Karolcia:
ale i tak nie wiem jak to narysować
31 mar 19:24
Karolcia:
Proszę Pomóżcie
31 mar 19:33