matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
krótkie zadania tekstowe
decode:
1. | 3− π | = 2. ( 1/2 − 1/3)
−
1
= 3. a=2log
9
√
3
4. b=log
9
√
3
8 − log
p
2
4 =
31 mar 16:56
decode:
to
p
2 to jest pierwiastek z dwóch
31 mar 16:56