matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres, pilneeee
tyuiop22:
Wykres fukcji
f(x) = cosx + |cosx| jakie ma miejsca zerowe
31 mar 16:20
bart:
f(x)=2cosx f(x)=0 teraz zgaduj dla jakich przedzialow ktora funkcja
31 mar 16:26
tyuiop22:
a przedział jest od <−2π do 2π>
31 mar 16:30