matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Meh:
Jak z czegoś takiego wyliczyć x? x
1
2
= 7
30 mar 22:46
ICSP:
Obustronnie do kwadratu podnieś.
30 mar 22:48
Sylwia:
√
x
=7 x = 49 Jeśli tylko ta 1/2 jest wykładnikiem potęgi
30 mar 22:49