| 2a | 4a2 | 8a3 | ||||
(x− | )3 = x3−2ax2+ | x− | ||||
| 3 | 3 | 27 |
| 2a | 4a2 | 2a | 4a2 | 8a3 | ||||||
(x− | )3 +(3a− | )(x− | ) = x3−2ax2+ | x− | ||||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 27 |
| 4a2 | 9a−4a2 | 2a | ||||
+(3a− | )x − | * | ||||
| 3 | 3 | 3 |
| 2a | 4a2 | 2a | ||||
(x− | )3 +(3a− | )(x− | ) = x3−2ax2+3ax − | |||
| 3 | 3 | 3 |
| 9a−4a2 | 2a | 8a3 | ||||
* | − | |||||
| 3 | 3 | 27 |
| 2a | 4a2 | 2a | 9a−4a2 | 2a | 8a3 | |||||||
(x− | )3 +(3a− | )(x− | )+1+ | * | + | |||||||
| 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 27 |
| 4a2 | 1 | |||
3p=3a− | = − | (4a2−9a) | ||
| 3 | 3 |
| 9a−4a2 | 2a | 8a3 | 16 | |||||
2q = 1+ | * | + | = 1+2a2− | a3 | ||||
| 3 | 3 | 27 | 27 |
| 2a | ||
x− | = y | |
| 3 |
| p | ||
y = | − z | |
| z |
| 2a | p | |||
x− | = | − z | ||
| 3 | z |
| 2a | p | |||
x = | + | − z | ||
| 3 | z |