matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz dziedzinę.
beny:
Wyznacz dziedzinę funkcji f(x)=
7
|x−1|−4
+
x
x
2
−25
30 mar 21:20
morfepl:
mianowniki różne od 0
30 mar 21:21
beny:
Wyjdzie D= R\ {−5.−3.5}?
30 mar 21:25
ceaser I:
x−1=4 v x−1=−4
30 mar 21:49