matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciągi
Łukasz:
Sn=2n
2
−8n S
1
=−6 S
2
=−8 S
2
=a
1
+a
2
S
1
=a
1
S
2
−S
1
=a
1
+a
2
−a
1
−2=a
2
a
2
−a
1
=r −2−(−6)=4=r
30 mar 19:22
monika.:
a co to za zadanie? mam problem z podobnym..
30 mar 19:35