jak mam znalezc 3 wyraz ciagu jesli mam tylko a_2=1 i a_6= 1/81??
monika.: jak mam znaleźć 3 wyraz ciągu jeśli mam tylko a
2=1 i a
6= 1/81

błagam o szybka odpowiedz
30 mar 15:28
Kora:
| | U1 | | 1 | | 1 | | 1 | |
q4 = |
| }{1} = |
| ⇒ q2 = |
| lub g2 = − |
| sprzeczność
|
| | 81 | | 81 | | 9 | | 9 | |
a
3 = a
2 : q
30 mar 15:48
30 mar 15:49
monika.: dziękuję.chyba teraz zrozumiem
30 mar 16:29
ICSP: | | a2 | |
a3 = |
|  Nie zgodzę się z tym. |
| | q | |
30 mar 16:31
Kora:
bo ma być a2 = a3 : q, przepraszam za przejęzyczenie
30 mar 16:35