oblicz
natalia:
cos x+tg x 1 1
--------------------- = ----- + ------
sin x . cos x sin x cos2x
18 lut 19:44
Spike: cos + tg 1 1
----------- = ------- + --------
sin *cos sin cos2
cos sin/cos 1 1
---------- + ----------- = --------- + -----------
sin*cos sin*cos sin cos2
1 sin 1 1 1
-------- + ------ * ----------- = ------- + --------
sin cos sin*cos sin cos2
1 1 1 1
-------- + ----------- = ----------- + ----------
sin cos2 sin cos2
18 lut 19:52
Spike: Edit. Tam w pierwszej linijce wszystko sobie "przesuń" w lewo troche
18 lut 19:53