matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
mati:
sinα + cosα=
3
√
5
5
oblicz sinα*cosα
29 mar 16:55
ICSP:
(sinα+cosα)
2
= 1 + 2sinαcosα. Wylicz z tego sinαcosα
29 mar 16:57
mati:
wyszlo mi 4=sinαcosα dobrze?
29 mar 17:02