matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
.
malami:
rozwiąż nierównosc: x
3
+3x+4=0
28 mar 21:43
ICSP:
https://matematykaszkolna.pl/forum/88083.html
28 mar 21:44
bambo:
x(x
2
+3+4)=0>> x=0 U x
2
+7=0
28 mar 22:52
bambo:
x=0
28 mar 22:52
karolinak:
−4x
3
+3x
2
+6x+12
28 mar 22:55