matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz współrzędne B i D tego czworokąta
Lipen:
A=(−3,1) B=(−1,2) są kolejnymi wierzchołkami czworokąta ABCD , a punkt S=(1,0) jest jego środkiem symetrii. Wyznacz współrzędne B i D tego czworokąta
28 mar 17:04
Lipen:
Proszę o pomoc
28 mar 18:06