matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz libcze x
Pablo:
Oblicz liczbe x, dal ktorego liczby loga
3
√
3
3; x; loga
3
√
3
27 tworza ciag arytmetyczny
28 mar 14:45
M:
21 mar 19:20
M:
10 cze 17:06
Leszek:
log
3
√
3
3 + log
3
√
3
27
log
3
√
3
81
x =
=
=4/3
2
2
10 cze 17:13