matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kolejny logarytm
Natalia:
Oblicz log
3
√
3
=x
28 mar 13:35
krk3000:
x=1/2
28 mar 13:37
Natalia:
dlaczego
pokażrozwiązanie
28 mar 13:45
bart:
3
x
=
√
3
3
x
=3
0
,
5
x=0,5
28 mar 14:44
Natalia :
dzięki
28 mar 16:14