matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje trygonometryczne
Agnieszka:
Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych,jeśli sin x=3/5 i α∊<0stopni,90stopni>
28 mar 13:29
M:
21 mar 19:20
Agnieszka już tu nie mieszka:
3
4
3
4
sinα=
, cosα=
, tgα=
, ctgα=
5
5
4
3
21 mar 19:52