matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiaz nierownosc
kolega:
3
= 1
|x|+2
27 mar 23:48
kolega:
cofam nie trzeba robic xD
27 mar 23:49
Eta:
przekształć |x|+2= 3 |x|= 1 => x= 1 lub x= −1
27 mar 23:50
Eta:
Za późno to " cofanie"
27 mar 23:51