matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz równanie okręgu stycznego do osi OY,którego środkiem jest punkt 5=(3,-5)
darekea:
Wyznacz równanie okręgu stycznego do osi OY,którego środkiem jest punkt 5=(3,−5)
27 mar 22:21
M:
21 mar 19:22
MM:
r=5 S=(3,−5) o: (x
3
)
2
+(y+5)
2
=9
21 mar 19:46