matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy:)
Xenka:):
Dla jakiego m wykresy funkcji są równoległe? y=−2 =5x i y=5(3−m) x+6
27 mar 21:35
Tomek.Noah:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
27 mar 21:44
dero2005:
przepisz jeszcze raz te wykresy ale porządnie
27 mar 21:53