matematykaszkolna.pl
. Pomocy.: Czuję, że moje życie jest do bani. Wszystko jest do kitu. Moją jedyną radością w tym życiu jest liczenie pochodnych z definicji...
27 mar 21:19
Grześ: przejdź na całki, na pewno znajdziesz cel w swoim życiu emotka Życzę powodzenia emotka
27 mar 21:23
MissKlucha: Poprostuuuu, chodzi o wiek, okres dojżewania, zachowanie, nastrój. Jeżeli masz około 13 lat i wchodzisz w etap dojżewania, to może tak być. Chodzić też może o to jak się zachowujesz. Jak starasz się za bardzo czuć wesoło, smutno itp. to te starania mogą mieć fatalne skutki. Jeżeli chodzi tu o nastrój, to poprostu staraj się dobrze bawić emotka
17 lip 12:06
pigor: ... , a ja wolałbym, abyś miała już na myśli (no wiesz ) jednak etap ... emotka dojrzewania
17 lip 12:11
Basia: skoro Pomocy liczy pochodne wprost z definicji okres dojrzewania z całą pewnością ma już za sobą rada Grzesia jest wspaniała; liczenie całek Riemana wprost z definicji to dopiero radocha emotka
17 lip 12:22
fx: Ciekawa tendencja − co raz więcej tematów na tym forum traktujących o bezsensie istnienia, samozagładzie i smutkowi egzystencji.
17 lip 14:37
Basia: No wiesz, taka piękna pogoda, a tu z jakiegoś powodu trzeba liczyć pochodne z definicji........... Każdy, poza szalonymi matematykami, by się załamał. emotka
17 lip 14:40