...
kasia 6 lat: 1+1=?
27 mar 20:27
Gniewomir 105 lat: ...=11
27 mar 20:28
ICSP: 3
27 mar 20:28
Grześ: z tablic matematycznych odczytaj
27 mar 20:28
Handi: 98
27 mar 20:28
Chromosom: skorzystaj z całki potrójnej krzywoliniowej
27 mar 20:30
27 mar 20:31
27 mar 20:32
ICSP: Możesz również przez przypadek na liczby zespolone wejść. Tutaj przyda się na pewno podstawowe
twierdzenie algebry.
27 mar 20:33
kasia 6 lat: Dziękuję bardzo kochani ludzie, rozwiązałam to przy pomocy szeregu Fouriera i skorzystałam
jeszcze z nierówności Nesbitt'a, ale wasze pomysły również mi się przydadzą, bo za rok idę do
szkoły i chcę trochę zabłysnąć
27 mar 20:36
bart: ale jestescie niewyrozumiali dla niej:((
2 Kasiu, 1+1=2
27 mar 20:38
ćwok: Naprawdę?
A mi wyszło po skróceniu:
| | sin2 x−2csc x+88√2758+2π tg387 | |
∭ |
| −
|
| | arctg π7−2sec x+ ∑ 2n4 | |
| | ∑333n+5arcsin √56 | |
∮ |
| |
| | ∫ arcsin 190 | |
27 mar 20:42
Chromosom: trudne moze?
27 mar 20:44