matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
WYKONAJ DZIAŁANIE DLA X= -2
AGATA:
(x
3
)
2
*(x
2
)
4
*(x
3
)
3
(x
2
)
3
:(x
3
)
5
27 mar 16:58
M:
21 mar 19:55
M:
10 cze 16:47
Leszek:
potęgowanie potęgi
x
6
*x
8
*x
9
=
= x
32
=(−2)
32
= 2
32
x
6
: x
15
10 cze 17:29