funkcja
jaja: rozwiązać układ równań
logx(2+√3)−logx(7−4√3)=log(97+56√3)
cos(πx)<x−4
27 mar 15:29
jaja: proszę pięknie o pomoc
27 mar 15:31
jaja: proszę o pomoc
28 mar 19:58
jaja: proszę o pomoc.
28 mar 20:08
jaja: proszę o pomoc
28 mar 20:14
załamany :( : skorzystaj ze wzoru na iloraz
28 mar 20:50
mata: jak kolega napisal...skorzystaj ze wzoru na iloraz logarytmow..
nazwij sobie to po lewej jako L = i rozwiazuj
| | b | |
logab−logac = loga |
| <− tak. to jest ten wzor na iloraz logarytmow..
|
| | c | |
a poootem usun niewymiernosc z mianownika mnozac przez sprzezenie...ii powinno cosik wyjsc
28 mar 21:37