,,,
madzia: zbiorem wartosci funkcji f(x)=2xx+3 jest przedział:
a)(−∞,+∞)
b)<0,=∞)
c)(3,+∞)
d)(−3,+∞)
Prosze o wytłumaczenie rozwiązania
27 mar 13:49
Eta:

Myślę,że f(x)= 2x
2+3
ZW=
< 3, ∞)
takiej odp. nie widzę
pewnie w odp: c) ma być
< 3,∞)
27 mar 14:22
madzia: dobrze sa odpowiedzi napisane jedynie w b) ma tam byc <o,+∞)
27 mar 14:30
Eta:
Poprawna odp <3,∞)
27 mar 14:36
madzia: ale nie ma takie odpwiedzi
27 mar 14:37
Eta:
Inaczej być nie może

!
27 mar 14:40
madzia: a jakby było tak: f(x)=2x+3 zmieni to cos?
27 mar 14:42
Eta:
To zupełnie co innego

wtedy ZW= (3,∞)
Echhhhhhh z Wami
27 mar 14:44
Eta:
27 mar 14:48
madzia: dziki wielkie
27 mar 15:00
Eta:
A może "sarenki"
27 mar 15:01
madzia: heheh soryy
27 mar 15:05
Eta:
27 mar 15:05