pomoc
DAGA: 2do potęgi −6 razy(2 do potegi6 podzielić na 2 do potęgi −4)
27 mar 13:11
27 mar 13:12
27 mar 13:14
DAGA: rozwiążesz?
27 mar 13:16
bonie: nie potrafisz odjac i pozniej dodac?
27 mar 13:21
DAGA: a tamta 2 do minus 6 na przodzie to jak
27 mar 13:23
bonie: 2−6 * 210 =?
27 mar 13:38
DAGA: nie kumam nic już
27 mar 13:40
DAGA: pomoże ktoś?
27 mar 13:59
bonie: Przepraszam, pomylilem sie
| | 2−6 | |
2−6( |
| ) = 2−6 * (2−6:24) = 2−6 (2−6−4)= 2−6 * 2−10 = 2−6+−10 |
| | 24 | |
= 2
−16
27 mar 14:11