matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
ilak:
1
wyznacz zbiór wartosci f(x)=
cos2x +sin
2
x ,x∊R
4
1
f(x)=
{cos
2
x−sin
x
)+sin
2
x
4
1
f(x)=
(1−2sin
2
x)+sin
2
x
4
1
sin
2
x
f(x)=
−
+sin
2
x
4
x
1
sin
2
fx=
+
4
2
co mam dalej zrobic?
26 mar 12:48