matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dany jest układ równań x+ky=k+2 i kx+y= k
Magda:
Dany jest układ równań x+ky=k+2 i kx+y= k Wyznacz wszystkie wartości k, dla których układ równań ma dokładnie jedno rozwiązanie będące parą liczb dodatnich.
26 mar 12:47
archeolog:
27 mar 20:14