matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
Kasia:
3+2
√
2
+3−
√
2
= 3+3+2
√
2
−1
√
2
=6−
√
2
czy = 6+
√
2
?
26 mar 09:19
Kasia:
który wynik jest poprawny ?
26 mar 09:25
NIE WARTO SPAĆ:
poprawny 6+
√
2
26 mar 09:29