matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest?
Moniczka:
cos(α−β) = dla cos α =
2
3
sin β =
1
3
25 mar 23:33
Tomek.Noah:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1543.html
25 mar 23:34
dąlgdop:
cos(x − y) = cosxcosy + sinxsiny x i y zamien na alfę i betę
25 mar 23:35
Moniczka:
4
√
2
+
√
5
wyszło mi
dobrze?
9
25 mar 23:38