matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania
Tomasz:
Witam was czy mozecie mi pomuc z tymi zadaniami Rozwiąz równania x³+3x+4=0 2x⁴−13x²+6=0 3x³+5x²−12x−20=0 x³−9x²+23x−15=0 x³−9x²+23x+15=0 (x²+2x)²−(x+1)²=55
25 mar 22:44