matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
matma
nick:
Usuń niewymierność z mianownika:
6
= ?
√
5
−
√
2
3
= ?
3
√
2
+1
2
= ?
3
√
4
w jaki sposób to rozwiązać ?
25 mar 22:40
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1635.html
25 mar 22:42