matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
Kowal:
√
10
2+2log7
25 mar 19:11
Thor:
√
100 * 10
l
o
g
4
9
=
√
4900
= 70
25 mar 19:23
Thor:
użyłem wzoru na sume poteg w iloczynie gdy podstawy są takie same oraz wzoru a
l
o
g
a
b
=b
25 mar 19:26