wyznacz miejsca zerowe
Szliri(R): wyznacz miejsca zerowe f(x)=x2−25
zależy mi na rachunkach, bo coś mi się nie zgadza
25 mar 18:49
KKH: x2=25
x=5 V x=−5
25 mar 18:52
Szliri(R): nom a mi właśnie wyszło −5 i 5, czyli odwrotnie!
25 mar 18:55
Matematyk: lol
25 mar 18:58
bart: ...
25 mar 20:06
ICSP: dobry gostek

25 mar 20:06
morfepl: ale ma rację

, brawa za spostrzegawczość
25 mar 20:07
ICSP: ale jakby się zastanowić to liczby zazwyczaj podajemy w kolejności od najmniejszej od
największej

25 mar 20:08
Szliri(R): więc jak?
27 mar 12:39
Sabin:
Masz rację. Mi od wtorku do piątku wyszły 3 dni, a od piątku do wtorku 4 i też się zastanawiam
co jest nie tak...
27 mar 12:44