matematykaszkolna.pl
WYKRES FUNKCJI NIUNIA: wykres funkcji y=ax-2 przechodzi przez punkt (A=2,-3) a)podaj wzór tej funkcji i narysuj jej wykres b)oblicz argumenty dla którego wartość funkcji jest równa 2 PILNEemotikonka DZIĘKI ZA POMOCemotikonka!
16 lut 22:07
Mickej: Niunia- Blondynka uważająca się za boginie seksu jednak posiadająca niesamowity iloraz inteligencji w górnych granicach stref dolnych......... ale nie oczekuje ze zrozumiesz o co mi chodzi......... y=ax-2 skoro punkt A należny do tej prostej to wystarczy podstawić A(x,y) i wyznaczyć -3=2a-2 a=-1/2 y=(-1/2)x-2 zrób sobie tabelkę i narysuj wykres b) 2=(-1/2)x-2 0=(-1/2)x x=0
16 lut 22:35
NIUNIA: CZŁOWIEKU JAK MOŻESZ KOGOŚ OSĄDZAĆ NA PODSTWIE TEGO CO JEST NAPISANE TO JEST FORUM ZADANIOWE ,WIĘC NIE WIEM W CZYM TY MASZ PROBLEM JA SĄDZE ŻE TAKICH LUDZI JAK JA TRZEBA PODZIWIAC ŻE ODWŻYŁAM SIE PO 18 LATACH PRZERWY POWRÓCIĆ DO NAUKI emotikonkaemotikonka!ŻYCZE MIŁEJ NOCY I DZIĘKUJEemotikonka!
16 lut 22:42
Mickej: spoko nie ma za coemotikonka
16 lut 22:47
Basia: Nie denerwuj się. Mickej jest młody i ma głupie zagrania, ale generalnie jest życzliwy i chciałby pomóc. Czasem mu na opak wychodzi. Mickej przeproś emotikonkaemotikonkaemotikonkaemotikonka
16 lut 22:54
Mickej: Przepraszam
16 lut 22:55