matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
x
he:
a
√
2
=
√
65
a=?
25 mar 10:50
morfepl:
a=
√
65
/
√
2
25 mar 10:51
he:
i jak tu teraz usunac niewymiernosc?
25 mar 10:52
he:
√
65
x
√
2
/2 z tym juz chyba nic nie zrobie?
25 mar 10:54
morfepl:
możesz jeszcze pierwiastki pomnożyć
25 mar 10:57