matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
...
XXXPOMOCYXXX:
Korzystając z danych na rysunku,oblicz pole zielonej figury. a) IADl=lDBl lACl=lCBl b) lDFl=lAF, ABllDC,ADllBC PABCD=48 cm\\e
24 mar 20:59
XXXPOMOCYXXX:
...
24 mar 21:44
ewa:
Ω
11 mar 16:40
kijl:
Ω
11 mar 17:30
yola:
Ω
19 lut 18:27