matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
paula:
Dany jest ciag arytmetyczny (a
n
) o wyrazie ogolnym a
n
= 1−3n. roznica tego ciagu jest:
24 mar 19:36
Eta:
r= −3
24 mar 19:38
TOmek:
oblicz a
1
i a
2
r=a
2
−a
1
24 mar 19:38
TOmek:
Eteuniu pomoz mi w zadanku
please
24 mar 19:38