?
??: Wyrysuj wykres
y=x−23 jak chociaż mam obliczyć te punkty?
24 mar 19:15
mynia: np.
| | 1 | | 1 | |
x−1= |
| ; x do |
| =3√x i tak dalej.. |
| | x | | 3 | |
24 mar 19:26
24 mar 19:32
??: tak?
24 mar 19:32
Patrycja: tak
24 mar 19:33
mynia: może być i tak obliczyłam Ci jedną liczbe np. x=4 y= 12
24 mar 19:35
??: a skąd wyszło że x=4 y=0,5 mi wyszło dla x=4 y=0,6 a dla x=8 wyszło mi y=0,5 czy źle robię?
24 mar 19:45
??: a jakie będzie miejsce zerowe?
24 mar 19:46
??: wyjdą 2 parabole skierowane ramionami do dołu?
24 mar 19:48
??: proszę o pomoc
24 mar 20:21
??:
24 mar 20:50