matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz pole figury ograniczonej wykresami funkcji f(x)= |x+4| - |x| i g(x)= |2x|
gosc:
pola i wykresu nie trzeba
chodzi mi aby o przedziały i równania funkcji f Oblicz pole figury ograniczonej wykresami funkcji f(x)= |x+4| − |x| i g(x)= |2x|
23 mar 22:19