...
XXXPOMOCYXXX: Blaszane pudełko do przechowywania herbaty ma kształt graniastosłupa prawidłowego trójkątnego o
krawędzi podstawy długości 16 cm i wysokości o 1 cm większej.Oblicz,ile blachy potrzeba na
jego wykonanie,uwzględniając w tych obliczeniach dodatkowe 5% powierzchni pudełka,które trzeba
doliczyć na spojenia.Jaką pojemność,wyrażoną w litrach,ma to pudełko?Przyjmij że √3=1,7
23 mar 19:47
XXXPOMOCYXXX: Blaszane pudełko do przechowywania herbaty ma kształt graniastosłupa prawidłowego trójkątnego o
krawędzi podstawy długości 16 cm i wysokości o 1 cm większej.Oblicz,ile blachy potrzeba na
jego wykonanie,uwzględniając w tych obliczeniach dodatkowe 5% powierzchni pudełka,które trzeba
doliczyć na spojenia.Jaką pojemność,wyrażoną w litrach,ma to pudełko?Przyjmij że √3=1,7
23 mar 20:08
XXXPOMOCYXXX: POMOCYBlaszane pudełko do przechowywania herbaty ma kształt graniastosłupa prawidłowego
trójkątnego o krawędzi podstawy długości 16 cm i wysokości o 1 cm większej.Oblicz,ile blachy
potrzeba na jego wykonanie,uwzględniając w tych obliczeniach dodatkowe 5% powierzchni
pudełka,które trzeba doliczyć na spojenia.Jaką pojemność,wyrażoną w litrach,ma to
pudełko?Przyjmij że √3=1,7
23 mar 20:14
XXXPOMOCYXXX: Blaszane pudełko do przechowywania herbaty ma kształt graniastosłupa prawidłowego trójkątnego o
krawędzi podstawy długości 16 cm i wysokości o 1 cm większej.Oblicz,ile blachy potrzeba na
jego wykonanie,uwzględniając w tych obliczeniach dodatkowe 5% powierzchni pudełka,które trzeba
doliczyć na spojenia.Jaką pojemność,wyrażoną w litrach,ma to pudełko?Przyjmij że √3=1,7
23 mar 20:36