matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zad
dominika:
zbadaj dla jakich wartosci parametru m i n wielolomiany w(x)=(x
2
−x+1) (mx+n) i g(x)=2x
3
+5x
2
−5x+7 są równe . PROSZĘ O POMOC
23 mar 19:10
Godzio:
m = 2, n = 7
23 mar 19:19