Wykres funkcji z wartością bezwzględną
Katarzyna: | | 5 | | 5 | |
Czy wykres funkcji y = | |
| | to to samo co y = |
| |
| | x | | |x| | |
23 mar 17:37
Tragos: nie
23 mar 17:46
Tragos: a nie sorry.
w tym przypadku to prawda, bo
| | 5 | | |5| | | 5 | |
y = | |
| | = |
| = |
| |
| | x | | |x| | | |x| | |
23 mar 17:47
Tragos: a nie sorry.
w tym przypadku to prawda, bo
| | 5 | | |5| | | 5 | |
y = | |
| | = |
| = |
| |
| | x | | |x| | | |x| | |
23 mar 17:48
Katarzyna: a w jakim była by nieprawda i jak by wyglądał wykres ?
23 mar 18:00
Katarzyna: nienawidzę wartości bezwzględnej w ogóle tego nie rozumiem

BYł by ktoś tak dobry i mi to
wytłumaczył czy nigdy w życiu ?
23 mar 18:05