matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj zadania
Seilorek:
Ludziska POMOCY
! Sprawa gardłowa! Z góry dziękuję Wykonaj zadania:
8
2
x16
2
11
:64
(3
2
)
4
x(3
5
)
−2
3
4
(a
2
xa
3
)
−2
(axa
−3
)
3
23 mar 15:26
Godzio:
1) 2
6 + 4 − 11 + 6
= ... 2) 3
8 − 10 − 4
= ... 3) a
−2(2 + 3) − 3 * (1 − 3)
= ...
23 mar 15:55
julinek:
2
2
x2
4
2
6
=
=2
6−5
=2
1
=2
2
11
:2
6
2
5
3
8
x3
−10
3
−2
=
=3
−6
=
1
3
6
3
4
3
4
(a
5
x)
−2
a
−10
x
−2
=
=a
−4
x
−5
(a
−2
x)
3
a
−6
x
3
23 mar 16:38
Seilorek:
Wielkie dzięki julinek
!
24 mar 08:25