matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obliczyć
kasia19:
pomocy ważne Proste o równaniach ;2x−3y=5 i k : (m+1)x−y=4są równoległe.Wynika stąd że m=?
22 mar 23:15
Eta:
2
5
l: y=
x −
3
3
k: y= (m+1)*x −4
2
l || k <=> m+1=
3
m=...........
22 mar 23:24