matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
aska:
Log3 2 *+log3(4 1/2)*= log 5 125−2log5*= log125+log 8= log 1/2+log2= log 3 1/3+log3=
22 mar 10:20
aska:
prosze pomozcie mi?
22 mar 11:20
aska:
bo ma to na dzisiaj z gory dzieki
22 mar 11:20