ad
zad: umie ktos fizyke?
22 mar 10:20
zad: ?
22 mar 10:33
22 mar 10:34
zad: mam zad jestes na studiach?
22 mar 10:36
artur: nie
22 mar 10:38
zad: przyspieszenie wynosci a(2)=−6t=−12
x(t)=1+2t+t3
oblicz predkosc i polozennie po 2 s ruchu Oblicz droge jaka przebedzie jaś miedzy 1 a 2 sek
ruchu
22 mar 10:38
artur: już długo nie
22 mar 10:39
zad: aaa

to pewnie umiesz/

tu chodzi o całke chyba z przyspieszenia czyli oblicznei predkosci
tak?
22 mar 10:42
Arek: To ja tez może się przyłącze do fizyki:
Piłka baseballowa o masie 150 g wyrzucona z prędkością 40 m/s ma po odbiciu prędkość o wartości
60 m/s skierowanej dokładnie w kierunku gracza, który ją wyrzucił. Ile wynosiła średnia
wartość siły, jaką działał na piłkę kij, jeżeli zderzenie kija z piłką trwało 5 ms?
22 mar 10:44
zad: Artur będziesz wiedział czy mam nie czekać?
22 mar 10:45
artur: nie czekaj
22 mar 10:57