matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
d
Pytanie:
1x
2
+b
2
=(2
√
2
x)
2
I moje pytanie czy b wychodzi: b=
√
7
21 mar 22:01
Pytanie:
..
21 mar 22:04
Pytanie:
h
21 mar 22:09
Mila:
b
2
=7x
2
b=
√
7
x
21 mar 23:24