:0
NienawidzeMatmyJestNudna: Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Napisać równania stycznych do krzywej y=3x1/3 i równoległych do prostej y=x−1
Pomocy!