matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
TOmek:
trygonometria −> wytlumaczcie mi to przejscie a=2
√
S*ctg
*tg=2
√
S*tg
co to za przejscie z
√
ctg
*tg=
√
tg
?
21 mar 19:21
Jack:
tg x=
√
tg x
*
√
tg x
21 mar 19:26
Jack:
oraz ctg x *tg x=1
21 mar 19:27
TOmek:
dzieki
21 mar 19:27
TOmek:
https://matematykaszkolna.pl/forum/86569.html
Jack Ty ogarniasz, gdybyś mi jeszcze to wytlumaczył
21 mar 19:27