matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz zbiory
Kuba:
Wyznacz zbiory A∪B, A∩B, A/B, B\A gdy A=(−2,1) B=<−1,2>
21 mar 18:47
M:
23 mar 06:01
M:
9 cze 21:42
Nocny Marek:
A∪B=(−2, 2>, A∩B=<−1, 1), A\B=(−2, −1), B\A=<1, 2>
10 cze 01:58